Πράσινες Αποστολές – Green Missions»

Αναρτήθηκε στις 13/09/2021, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Το παιχνίδι της Ανακύκλωσης ξεκίνησε στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το Followgreen επιβραβεύει την επιστροφή στα θρανία με υπέροχα δώρα. Λάβε μέρος στο Green Mission: Οι «Πράσινοι ήρωες» επιστρέφουν στα θρανία και επιβραβεύονται & κέρδισε μια επώνυμη τσάντα πλάτης.

www.followgreen.gr/ampelokipi-menemeni/Mission/Single/3032

Σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά, ανακυκλώνοντας.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.