ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ

Αναρτήθηκε στις 20/03/2023, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και τη συμμετοχή άλλων Δήμων στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εκστρατείας ενημέρωσης των πολιτών για το σοβαρό ζήτημα της ορθής χρήσης των αντιβιοτικών, διοργανώνουν και φέτος τη Διαδικτυακή Ημερίδα Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης με θέμα:        «Τι πρέπει να γνωρίζω για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια: Μύθοι και Αλήθειες».

Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ανήκει στις χώρες που τα μικρόβια εμφανίζουν μεγάλη ανθεκτικότητα στη χρήση αντιβιοτικών γεγονός που οφείλεται στην υπερκατανάλωση και την αλόγιστη λήψη τους από εμάς τους ίδιους.

Η Διαδικτυακή Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 στις 18.00-20.00 μέσω της πλατφόρμας ZOOM, με ενημερωτικές ομιλίες από έγκριτους ιατρούς και παρουσίαση κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους με στόχο να μεταδοθούν οι σημαντικές αυτές πληροφορίες και στα παιδιά. 

Καλούμε όσους πολίτες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα να πατήσουν κατευθείαν τον σύνδεσμο (ZOOM) που αναγράφεται στην αφίσα της εκδήλωσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλείσθε κατά τη σύνδεση σας να χρησιμοποιήσετε ως όνομα εμφάνισης (Screen Name) το πλήρες ονοματεπώνυμο σας με ελληνικούς χαρακτήρες ή την υπηρεσία/φορέα όπου εργάζεστε. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.