Mε μοντέρνους χορούς και ένα Ποντιακό γλέντι συνεχίστηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της προτελευταίας ημέρας της Ανθοέκθεσης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στο πρώην Στρατόπεδο “Μέγας Αλέξανδρος”. Η βραδιά ξεκίνησε με μοντέρνους χορούς από τα τμήματα της Σχολής Χορού “TK DANCE STUDIO”, συνέχισε με ποντιακούς χορούς από την Ένωση Ποντίων Μενεμένης “Εύξεινος Πόντος”, Ποντιακούς χορούς από την Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων και έκλεισε με ένα ζωντανό Ποντιακό και Θρακιώτικο γλέντι με τους μοναδικούς Τριαντάφυλλο Πουρσανίδη, Γιώργο Πουλαντσακλή, Θεόδωρο Μουρατίδη και Θύμιο Γκογκίδη οι οποίοι έδωσαν για άλλη μία φορά τον καλύτερο τους εαυτό και ενθουσίασαν το κοινό.
Σήμερα Σάββατο η Ανθοέκθεση ρίχνει αυλαία με το πολιτιστικό πρόγραμμα να ξεκινάει στις 7:30 με τις “Ιστορίες του Χότζα με Ρεμπέτικα” με την Ευπραξία Αναστασιάδου και τον Κώστα Γεκουσίδη, μια Έντεχνη -Ροκ Συναυλία από τη Νεανική Ορχήστρα Μενεμένης του Δημοτικού Ωδείου θα κλείσει με το Θέατρο Σκιών “Ο Καραγκιόζης μελισσοκόμος” με τον Οδυσσέα Κανλή.
Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Κυριακή 8/5 θα πραγματοποιηθούν οι αναβληθήσες εκδηλώσεις από τους μαθητές του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου (19:30) και το Ελαφρολαϊκό πρόγραμμα από τους “Κιμωλία band” (20:00).