Συνεχείς βελτιώσεις στο νεοαποκτηθέν ΔΑΚ Αμπελοκήπων «Μέγας Αλέξανδρος»

Αναρτήθηκε στις 14/02/2023, στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μέγας Αλέξανδρος» πραγματοποιούνται αγώνες Εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων, καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης.

Ο υπάρχων ηλεκτρονικός πίνακας αποτελεσμάτων ήταν πάρα πολύ παλιός και συχνά παρατηρούνταν προβλήματα  στην ορθή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Επίσης, τα προστατευτικά καλύμματα των μπασκετών ήταν καταστραμμένα άρα επικίνδυνα για τους αθλητές.

Το Γραφείο Αθλητισμού του Τμήματος Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου άμεσα αντικατέστησε τα παλιά με καινούργια προστατευτικά καλύμματα ασφαλή για τους αθλητές. Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 αντικαταστάθηκε και ο παλιός με ένα νέο σύγχρονο ηλεκτρονικό πίνακα αποτελεσμάτων, ο οποίος καλύπτει τις απαιτήσεις αγώνων εθνικού επιπέδου και είναι συμβατός με τα σύγχρονα συστήματα αγώνων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης.

Παράλληλα, από το Τμήμα Συντήρησης οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου μας αντικατέστησαν το παρωχημένο ηλεκτρολογικό δίκτυο και τοποθέτησαν νέα καλωδίωση και τους αντίστοιχους σύγχρονους ηλεκτρολογικούς πίνακες.