ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ 2022

Αναρτήθηκε στις 10/06/2022, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμπελοκήπων «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» την Πέμπτη 9/6/2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, σε μια όμορφη και χαρούμενη ατμόσφαιρα, η τελική εκδήλωση των τμημάτων μπάσκετ του δήμου μας, με πολλή μεγάλη συμμετοχή των μικρών μας αθλητών, παρουσιάζοντας τη δουλειά όλου του χρόνου. 

Στα πλαίσια της γιορτής, τα παιδιά χωρισμένα ανά ηλικία, συμμετείχαν σε διασκεδαστικά διαγωνιστικά παιχνίδια, με τους δυο πρώτους νικητές αυτών να παίρνουν μπάλες μπάσκετ. Να σημειωθεί στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν σε όλα τα παιδιά διπλώματα, μετάλλια και αναμνηστικά δώρα καθώς και κατά την αποχώρησή τους μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες  χυμοί και νερά.

Επίσης τιμήθηκαν με συμβολικό δώρο  οι Προπονητές-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής για όλη  την προσπάθειά τους  τη φετινή χρονιά.

            Τέλος την όμορφη εκδήλωση σε ένα πολύχρωμα στολισμένο γυμναστήριο, τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν βραβεία ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Εμμανουήλ Ιωαννίδης.