ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ 2023

Αναρτήθηκε στις 12/06/2023, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Στο κλειστό γυμναστήριο 2ου Ενιαίου Λυκείου Αμπελοκήπων το Σάββατο 12/6/2023, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, σε μια όμορφη και χαρούμενη ατμόσφαιρα, η τελική εκδήλωση των τμημάτων μπάσκετ του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, με πολλή μεγάλη συμμετοχή των μικρών μας αθλητών, παρουσιάζοντας τη δουλειά όλου του χρόνου. 

Στα πλαίσια της γιορτής, τα παιδιά χωρισμένα ανά ηλικία, συμμετείχαν σε διασκεδαστικά διαγωνιστικά παιχνίδια, με τους δυο πρώτους νικητές αυτών να παίρνουν μπάλες μπάσκετ. Να σημειωθεί στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν σε όλα τα παιδιά διπλώματα, μετάλλια και αναμνηστικά δώρα καθώς και κατά την αποχώρησή τους μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες χυμοί και νερά.

Επίσης τιμήθηκαν με συμβολικό δώρο οι Προπονητές-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής για όλη την προσπάθειά τους τη φετινή χρονιά.

            Τέλος την όμορφη εκδήλωση σε ένα πολύχρωμα στολισμένο γυμναστήριο, τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν βραβεία ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Απόστολός Φουκίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Βασίλης Μανωλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αστικοδημοτικής Κατάστασης κ. Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Κυριάκος Αβραμίδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού κ. Μανώλης Ιωαννίδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού κ. Παύλος Κεσόγλου και ο κοινοτικός σύμβουλος Αμπελοκήπων κ. Κωνσταντίνος Καραμπέρας.