ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ «ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Αναρτήθηκε στις 6/06/2022, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Στο κατάμεστο, Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμπελοκήπων «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5/6/2022, με μεγάλη επιτυχία η τελική εκδήλωση αθλητικών τμημάτων του δήμου μας με υπέροχα, δημιουργικά και πρωτότυπα προγράμματα τμημάτων προσχολικής ηλικίας, ενόργανης, ρυθμικής και ΤΑΕ-ΚWON- DO, παρουσιάζοντας τη δουλειά όλου του χρόνου.


Κατά τη διάρκεια της γιορτής βραβεύτηκε ο αθλητής Στυλιανός Μαλακόπουλος για την κατάκτηση της 4ης θέσης στους 16ους Παραολυμπιακούς αγώνες στο μήκος ΤΟΚΙΟ 2021. Ο κ. Θωμάς Σεντελίδης τιμής ένεκεν για το ήθος, την προσφορά του στον αθλητισμό και την ακαδημαϊκή του καριέρα, ο αθλητής Γεώργιος Λουκάκης για την κατάκτηση της 1ης πανευρωπαϊκής θέσης μάχη -45 κιλά εφήβων 16-17 ετών TAEKWONDO στην Κροατία, η αθλήτρια Νεφέλη Αβραμίδου για την κατάκτηση της 1ης πανευρωπαϊκής θέσης ομαδικό TULL κορασίδων 14-15 ετών TAEKWONDO στην Κροατία, ο αθλητής Ιάσωνας Ιωαννίδης για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο 16ο μαραθώνιο «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο αθλητής Αλέξανδρος Αυγέρης του συλλόγου Α.Ο.Α Αμπελοκήπων Μενεμένης για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο μονό, 2ης θέσης στο διπλό & 1ης θέσης στο διπλό μεικτό πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις 2022 και ο αθλητής Άγγελος Αυγέρης του συλλόγου Α.Ο.Α Αμπελοκήπων Μενεμένης για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πανελλήνιο σχολικό & 1ης θέσης στο πανευρωπαϊκό εφήβων στο διπλό 2022.


Ταυτόχρονα τιμήθηκαν και οι σύλλογοι Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων για την άνοδο του τμήματος γυναικών βόλεϊ στην Pre-League της ΕΟΠΕ 2021-22 και για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ νεανίδων 2021-22, ο ΜΑΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Αμπελοκήπων για την άνοδό του τμήματός ανδρών μπάσκετ στην Α’ ΕΚΑΣΘ 2021-22 και ο ΑΟΑ Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την άνοδο του συλλόγου στην Β’ Εθνική κατηγορία της ΕΦΟΑ τένις 2022.


Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα, χυμοί, νερά, σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και συμβολικά δώρα στους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που εργάστηκαν στα προγράμματα «Άθληση για Όλους» του Δήμου μας τη φετινή χρονιά.


Στην όμορφη εκδήλωση σε ένα πολύχρωμα στολισμένο γυμναστήριο παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Εμμανουήλ Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης κ. Κυριάκος Αβραμίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλειος Μανωλόπουλος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Μαρία Αποστολίδου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παύλος Κεσόγλου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Απόστολος Φουκίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Γιώργος Κυριλλίδης, Μαρία Καϊκατζάνη, Κυριακή Ζωναρέλη και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κκ Κωνσταντίνος Καράμπερας, Θωμάς Πάντζης και Θεόδωρος Σιδηρόπουλος.