Τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων σε αίθουσα «Βασίλειος Μεζίκης»

Αναρτήθηκε στις 29/09/2022, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Σε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, η τελετή ονοματολογίας της αίθουσας εκδηλώσεων του «7ου Δημοτικού Σχολείου» Αμπελοκήπων, προς τιμήν του δασκάλου και πρ. διευθυντή  του Σχολείου, Αντιδημάρχου Παιδείας και Δημοτικού Συμβούλου Αμπελοκήπων – Μενεμένης Βασίλειου Μεζίκη.

«Σήμερα αλλά και πάντοτε τιμάμε και θα τιμάμε τον φίλο, τον συνάδελφο, τον δάσκαλο-παιδαγωγό, τον συνεργάτη, τον άνθρωπο Βασίλη, τον ενεργό πολίτη, τον εθελοντή στα κοινά, τον αυθεντικό συνδικαλιστή, την εργασία του στην εκπαίδευση, την πολύτιμη προσφορά του στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. «Έφυγε» πρόωρα σε ηλικία 65 ετών. Όμως, φεύγοντας, μας αφήνει το παράδειγμά του στους τομείς που εργάστηκε- δραστηριοποιήθηκε και στη ζωή που έζησε». Με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του Βασίλειου Μεζίκη, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας κ. Κοσμάς Γυμνόπουλος αναφέρθηκε στον άνθρωπο, συνάδελφο και φίλο που διακρίθηκε για το ήθος του, την εργατικότητά του και την διαρκή διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Στη συνέχεια απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Διευθυντής του 7ου Δ.Σ. κ. Αθανάσιος Ζαρογιάννης ενώ ο εκ μέρους της οικογένειας μίλησε ο αδερφός του, κ. Λεωνίδας Μεζίκης. Η τελετή ονοματοδοσίας έκλεισε σε κλίμα έντονης συγκίνησης με την προβολή φωτογραφικού υλικού του αείμνηστου δάσκαλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι οικείοι του, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας.