ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2022 ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΚΟΤΑΝΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟY

Αναρτήθηκε στις 22/12/2022, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου στο Kαραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, η καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών των σχολείων Κοινότητας Αμπελοκήπων στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. το 2022.

Την εκδήλωση «έντυσε» μουσικά ο Λάζαρος Σουσλόγλου. Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου συνεχάρη τους πρωτοετείς, φοιτητές για την εισαγωγή τους στις αντίστοιχες σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στις σπουδές τους και καλές γιορτές.

Επίσης ο Δήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Κοτανίδη Αλέξανδρο, ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ (ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ) FIGHTING KATHΓΟΡΙΑ U21-9ΚG.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απένειμαν τιμητικούς επαίνους η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μαρία Αποστολίδου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Απόστολος Φουκίδης, ο Εντεταλμένος Δ.Σ. σε θέματα Παιδείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ηλίας Γρούγιος, ο Εντεταλμένος Δ. Σ. σε θέματα Πολιτισμού κ. Παύλος Κεσόγλου, ο Εντεταλμένος Δ.Σ. σε θέματα Αθλητισμού Εμμανουήλ Ιωαννίδης, ο Εντεταλμένος Δ.Σ. σε θέματα των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών κ. Νικόλαος Σουσλόγλου και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Αμπελοκήπων κ. Θεόδωρος Σιδηρόπουλος.