Ξεκίνησε η δράση “Καθαρή Εβδομάδα”

Αναρτήθηκε στις 29/11/2022, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

Παρουσία και του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρου Κυρίζογλου ξεκίνησε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στην Πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη η καμπάνια αφύπνισης «Καθαρή Εβδομάδα» με την φωταγώγηση της κίτρινης καρδιάς της καμπάνιας, σήμα κατατεθέν της δράσης, η οποία και θα παραμείνει φωταγωγημένη και τοποθετημένη για μια εβδομάδα, συμβολίζοντας την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό σε όσους ασκούν το επάγγελμα της καθαριότητας. Η καμπάνια πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά με την συνεργασία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και της Kärcher Greece για να πουν ευχαριστώ στους ανθρώπους που διατηρούν τις πόλεις μας καθαρές.

Κατά τη διάρκεια της «Καθαρής Εβδομάδας» θα πραγματοποιηθεί φωταγώγηση κεντρικών σημείων Δήμων όλης της χώρας στοχεύοντας στην επίτευξη του μεγαλύτερου συμβολικού «ευχαριστώ» που έχει ειπωθεί προς τους ανθρώπους της καθαριότητας και στην υπενθύμιση αυτής της απλής μα τόσο σημαντικής χειρονομίας.

Η Καθαρή Εβδομάδα ξεκίνησε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και στο κέντρο του Πειραιά, στο Δημοτικό Θέατρο, και στην Πλατεία Ελευθερίας στις Σέρρες και θα ολοκληρωθεί στις 4 Δεκεμβρίου.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πουν το δικό τους «Ευχαριστώ» συμβολικά μέσα από το site της πρωτοβουλίας katharievdomada.gr πατώντας στη μεγάλη κίτρινη καρδιά!